lørdag, mars 04, 2017
MINIPIZZA MED OSTEBUNN
Ingredienser til bunn:
200 gr. revet ost
2 ss fiberhusk
1 ts bakepulver
2 egg
Ingredienser til fyll:
vårløk
coctail tomater
pesto
tomatpure
mozarellaost
sopp/oliven/avocado (etter smak og behag)
Fremgangsmåte for å lage bunner:
Bland ingrediensene, og la den stå mens du setter stekovnen på 200 gr. Når ovnen er varm deler du deigen i to, og fordeler disse på bakepapir - klem/kjevl ut to bunner på størrelse med en frokosttallerken. Jeg bretter bakepapiret og stryker ut de to "bollene" til to rundinger. Disse stekes på 200 grader i 15 min.
Topping på bunn 1:
Legg bunnen på en tallerken.
Smør på tomatpure og klipp til vårløk etter ønsket mengde.
Fordel en halv mozarellaost (i tynne skiver) og coctailtomater delt i to - så mye du ønsker, over bunnen.
Strø over passe mengde pizzakrydder.
Topping på bunn 2:
Smør på pesto, og fordel resten av mozarellaosten.
Fordel sopp, oliven eller avocado hvis du liker det oppå pesto'n.
Topp med kjøttdeig (jeg bruker tacokrydret kjøttdeig).
Dekk til med salat (spinat og ruccola) over kjøttdeigen.
Kebab-dressing, rømme, eller annen dressing du liker.
Da er det bare å nyte :)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar