torsdag, april 27, 2017
RAMSLØKPESTO
Vask bladene, og la de tørke på et kjøkkenhåndkle.
SAUS OG SUPPEPESTO:
200 gr. ramsløk
3 dl olivenolje
50 gr. ristede pinjekjerner
Saften av en halv lime
PESTO MED PARMESAN
200 gr. ramsløk
4 dl. olivenolje
2 dl. ristede pinjekjerner
50 gr. parmesan
saft av 1 lime
Oljen helles i en stor bolle, og bladene, ost og kjerner tilsettes litt etter litt og kjøres med stavmixer eller i smoothi-maskin (funker veldig bra).
Hell blandingen over på glass. La det være plass til litt olje på toppen for å forseile blandingen - da holder den i et år i kjøleskapet.
Spar også noen blader til salaten. Pesto'n kan brukes til å pensle grillmat, et spiseskje i supper, smakstilsetning i burgere - alt mulig rart ...
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar