søndag, januar 29, 2017

PINNEKJØTT MED 2 MIL I BEINA!


Sett pinnekjøttet i vann i et døgn, og bytt vannet en gang halvveis, for å trekke ut noe av saltet.

Legg kjøttet i saftkoker, og damp det mens du løper ca. 17 km, stopp  og fyll opp kjelen med vann slik at den ikke går tørr. Ta et glass ripssaft, en tissetur og løp 3 km til. Når du kommer tilbake tar du kjelen av platen og lar kjøttet hvile mens du tar deg dusj.

Etter en kjapp dusj, fordeler du kjøttet i en langpanne, og setter stekovnen på 200 grader.
Mens den blir varm, kutter du opp kålrabi og vasker søtpoteter. Tøy ut mens dette koker.
Når det er ferdig kokt og kålrabien er blitt til mos, setter du inn pinnekjøttet i ovnen og gir det en skjerping ved å skru opp til 250 på grillfunksjon og la den stå noen minutter mens du passer på.
Når det pipler i kjøttet er det klart til å fortæres.

Server med rognebærgele og Pepsi Max, mens du restituerer!

Ingen kommentarer: