Syvlagssalat!
Du trenger, i tilleg til ingrediensene, en firkantet kakeform med lokk eller lignende (jeg bruker en tupperware) med høyde på minst 5 cm for å lage salat i. Du lager den på kvelden og lagrer den over natten før den skal spises dagen etter.
Du legger 7 lag, med ingrediensene som følger (i lags rekkefølge):
- En kinakål eller to Vestfoldsalater (eller en av hver)
- 1 liten pose frosne selskapserter - fordeles jevnt over salaten
- 1/2 hakket løk - fordeles jevnt over salaten og ertene
- 1 pk lettmajones (kanskje litt mer), Kjøres i sikksakk tett over de 3 øvrige lagene
- Sukker - sprinkle it over the mayo (bruk fingrene eller en sukkerbøsse og strø litt over slik at det trekker inn i majonesen)
- Revet Nowegia-ost, det legges et godt dekkende lag
- Sprøstekt bacon (et par pk.). Stek dem i ovnen så de blir sprø - klipp dem opp med saks og spre den over osten som topping/pynt (jo mer dess bedre).
Spre over opplippet bacon, og så er den klar for kjøleskapet!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar