lørdag, april 04, 2015

SKJOKOLADEMOUSSE - FRA WENCHES KJØKKEN

Enkel sjokolademousse servert med sitrussalat, frisk ingefær og chili

200 g mørk sjokolade
3 eggeplommer
3 dl kremfløte

Brekk sjokoladen i biter, legg i en bolle og smelt over vannbad. 
Rør inn en og en eggeplomme, avkjøl. 
Pisk kremfløte til en luftig .og myk krem. 
Vend den smeltede sjokoladeblandingen, litt av gangen, inn i kremen. 

Fordel sjokolademoussen i dessertglass/små kopper eller i en serveringsbolle/skål og sett kaldt i 2-3 timer. 

Server med en salat av appelsiner i tynne skinn- og skallfrie båter/biter. 
Finhakk 1 ts frisk ingefær, 1 ts frisk chili og vend inn frukten sammen med 1 ss brunt sukker

Ingen kommentarer: