lørdag, juli 28, 2018

ZUBAGI KAKE :: ZUCCINIBANANAGINGER CAKE















1,5 cup kokosmel
0,5 ts salt
0,5 ts bakepulver
0.25 ts natron
2 ts ingfær-krydder
2 ss tagatess
2 ss sukrin gold

Bland det tørre i en bolle

1/3 cup smør
1/3 cup olje
2 ss vanilje ekstrakt (pure vanilla)
2 store egg

Bland det våte med stavmixer, og tilsett litt og litt av det tørre.

1.5 cup raspet zuccini / gresskar
2 ss raspet få ingefær (bruk gjerne rester fra ingefær-shot)
1 banan

Bruk stavmixer for å blande inn fruktene.

Sett i ovnen på 180 gr. i 1 time.

Her passer det sikkert godt med melisglasur med litt sitron i, men jeg velger å servere med Dugg kokosis - yammi :) En god erstatning for lunsj i helgen med en kaffe til.


Oppskriften har tatt utgangspunkt i denne oppskriften, men er modifisert:
https://ofbatteranddough.com/ginger-zucchini-bread-with-lemon-glaze/

Ingen kommentarer: