lørdag, juli 28, 2018
ZUBAGI KAKE :: ZUCCINIBANANAGINGER CAKE
1,5 cup kokosmel
0,5 ts salt
0,5 ts bakepulver
0.25 ts natron
2 ts ingfær-krydder
2 ss tagatess
2 ss sukrin gold
Bland det tørre i en bolle
1/3 cup smør
1/3 cup olje
2 ss vanilje ekstrakt (pure vanilla)
2 store egg
Bland det våte med stavmixer, og tilsett litt og litt av det tørre.
1.5 cup raspet zuccini / gresskar
2 ss raspet få ingefær (bruk gjerne rester fra ingefær-shot)
1 banan
Bruk stavmixer for å blande inn fruktene.
Sett i ovnen på 180 gr. i 1 time.
Her passer det sikkert godt med melisglasur med litt sitron i, men jeg velger å servere med Dugg kokosis - yammi :) En god erstatning for lunsj i helgen med en kaffe til.
Oppskriften har tatt utgangspunkt i denne oppskriften, men er modifisert:
https://ofbatteranddough.com/ginger-zucchini-bread-with-lemon-glaze/
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar