3 eggeplommer
2 dl. tagatesse (eller 3 dl. sukker hvis du vil heller vil bruke det)
1 ts vaniljesukker eller ekstrakt
Blandes i mikser
1 beger delphia naturell - laktosefri, røres inn i blandingen.
Visp 3 dl. fløtekrem (laktosefri) vispes med litt tagatesse (eller litt sukker), og vend kremen forsiktig inn i blandingen. Jeg har tilsatt 3 ts Martini, for at den ikke skal bli så hard i frysa (kan bruke all slags sprit, og det setter ikke smak i så små mengder - prøv deg frem).
Serveres i beger med kirsebærsyltetøy eller bærblandinger, eventuelt kjeks og nøtter som strø.
Du kan fint lage en isostekake hvis du lager en bunn av bixit-kjeks f. eks. eller annen glutenfri kjeks om du ønsker det.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar