tirsdag, juli 07, 2015

FROKOSTMUFFIN



















Enkle små måltider man kan raske med seg til lunsj, frokost "on the go" -  strandmat eller en liten snack.

12 egg
12 ss vann
2 ts senneppulver

Blandingen mikses og fordeles i muffinformene.
Formene fylles deretter med:

250 gr. kalkunkapp (kjøpt i harry-land - fordeles)
3-4 krutong-terninger pr. muffin
100 gr. revet ost (fordeles)












Stekes på 200 C i ca 30 min.
De hever, og er gyldne når ferdige.

I prinsippet beregner jeg 1 egg pr. muffin, og bruker 1 ts sennepspulver pr. 4/5 egg.
Jeg har brukt et muffinbrett med 12 fordypninger og pappmuffin, for å gjøre det enkelt. Hvis du ikke bruker muffin-brett, så pass på mengden fyll - jo tyngre, dess større sjans er det for at de flyter utover (det er begrenset hvor mye de tynne papirformene klarer å holde, og det kan fort bli grisete uten et muffin-brett).

Jeg brukte kalkunkapp, etter harry-handelen, men man kan jo bruke hva man ønsker av rester eller eventuelt bacon/skinke-kapp.

Ingen kommentarer: