fredag, januar 16, 2015

MARINERT SCAMPI -

Marinerte Scampi:

  • 400 g. Scampi
  • Olivenolje
  • Chili
  • Hvitløk
  • Salt
  • Pepper
  1. Om ikke scampiene er ferdig renset, fjerner du skallet og den sorte «tarmen». ( pilles som en reke )
  2. Finhakk chili & hvitløk og tilsett olivenolje, salt og pepper.
  3. Tilsett scampien i blandingen, og la den marinere i minimum 2-3 timer slik at smaken setter seg. Om det passer bedre kan du sette den kjølig over natten.
  4. Stek scampien i en stekepanne på høy varme, med marinaden i ca. 1 minutt på hver side, eller til de er blitt røde
http://hrknutsen.no/mangosalat-med-marinert-scampi/ 

Se også oppskrift på grillet scampi: http://www.mytaste.no/linamariel9/mat/scampi-i-chilli-og-hvitl%C3%B8ksolje-353929.html  

Ingen kommentarer: