Marinerte Scampi:
- 400 g. Scampi
- Olivenolje
- Chili
- Hvitløk
- Salt
- Pepper
- Om ikke scampiene er ferdig renset, fjerner du skallet og den sorte «tarmen». ( pilles som en reke )
- Finhakk chili & hvitløk og tilsett olivenolje, salt og pepper.
- Tilsett scampien i blandingen, og la den marinere i minimum 2-3 timer slik at smaken setter seg. Om det passer bedre kan du sette den kjølig over natten.
- Stek scampien i en stekepanne på høy varme, med marinaden i ca. 1 minutt på hver side, eller til de er blitt røde
http://hrknutsen.no/mangosalat-med-marinert-scampi/
Se også oppskrift på grillet scampi: http://www.mytaste.no/linamariel9/mat/scampi-i-chilli-og-hvitl%C3%B8ksolje-353929.html
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar