3 løk
2 paprika (gjerne rød eller orange)
2 fedd hvitløk
5 dl tomatjuice (cambell)
4.5 dl. kjøttbuljong
4.5 dl. hønsebuljong
4.5 dl. grønnsakbuljong
I boks hermetiske tomater (pomod...)
1ss karve
1 ts kayenne pepper
3 friske chilli
1 ss worchestershire saus
2 ss olje
1 grillet kylling (ca. 400 gr. kjøtt)
salt og pepper
Surr løk og paprika i grytene. Tilsett de andre ingrediensene etter hvert. Kok suppen i 2 - 3 timer (ikke fosskok). Tilsett kylling den siste halve timen.
Serveres med taco-shell (knuste), revet ost og rømme.
Man kan også ha kikerter i suppen.
God og sterk!
tirsdag, desember 09, 2014
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar