Sjokolade, toffee og mocca kake.
Laget i matboks dekket m bakepapir.
Bunn :
20 g kokosmasse
20 g spiret bokhvete ( eller nøtter)
6-8 dadler
2 toppet ss rå kakao
1 ts vanilje
1 ts Himalaya salt
1 ss cashewnøtter ( kan droppes)
Kjør i kjøkkenmaskin, sett i fryseren 10 minutter.
Toffee lag:
50 g bløtlagte cashewnøtter
1 ss kokoskrem ( tykke i kokosmelken)
1 ss kokosolje
1 ss kokosblomstsukker
1 ss lucuma
Kjør helt glatt, tilbake i frysen 10 minutter.
Mocca :
2 ss kokosolje
2 ss rå kakao
1 ts vanilje
1 ts Himalaya salt
1 ss lønnesirup
1 ts eller mer pulverkaffe
Smør på og tilbake i frysen minst 2 timer før tining.
torsdag, juni 14, 2018
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar