torsdag, juni 14, 2018

YVETTE'S RAW TOFFE & MOCCA CAKE

Sjokolade, toffee og mocca kake.

Laget i matboks dekket m bakepapir.

Bunn :
20 g kokosmasse
20 g spiret bokhvete ( eller nøtter)
6-8 dadler
2 toppet ss rå kakao
1 ts vanilje
1 ts Himalaya salt
1 ss cashewnøtter ( kan droppes)

Kjør i kjøkkenmaskin, sett i fryseren 10 minutter.

Toffee lag:
50 g bløtlagte cashewnøtter
1 ss kokoskrem ( tykke i kokosmelken)
1 ss kokosolje
1 ss kokosblomstsukker
1 ss lucuma

Kjør helt glatt, tilbake i frysen 10 minutter.

Mocca :

2 ss kokosolje
2 ss rå kakao
1 ts vanilje
1 ts Himalaya salt
1 ss lønnesirup
1 ts eller mer pulverkaffe

Smør på og tilbake i frysen minst 2 timer før tining.

Ingen kommentarer: