1 ss rød karripasta
1 stor ss karripulver
1 ss ramsløk (du kan også tilsette klippet vårløk, eller steke løk med soppen)
2 fedd hvitløk (eller ca 4cm hvitløk fra tupe)
1 ss karve
1 ss koriander
1 boks kokosmelk/kokos krem (da blir sausen tykkere)
2 dl fløte (kan sløyfes hvis du bruker kokoskrem)
2 dl vann som tilsettes 2 kyllingbuljong
1 ss Jacobs lammekrydder (gjør susen)
150 gr. aromasopp
150 gr. kantareller
Start med å steke soppen, og fortsett med sausen.
Start sausen med buljonkraften eller kokosmelken/kremen, og rør inn de andre ingrediensene etterhvert.
Passer godt til kokte brokkolibuketter og mye forskjellig kjøtt; lammekoteletter, svinekoteletter, nakkekoteletter, kyllingfilèer ...
Legg kjøtt som er brunet raskt i pannen i en ildfast form. Hell sausen over og stek på 175 C i 30 min.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar