lørdag, januar 10, 2015

FROKOSTBLANDING MED SUKRIN GOLD - OG VANILJESAUS

















500 gr. havregryn
250 gr. malte mandler
250 gr. malte hasselnøtter
300 gr, solsikkekjerner
2 dl kokosflak
2 dl shia-frø
2 dl soyafrø
2 dl sesamfrø
2 dl linfrø

Blandes sammen,

7 ss pr. porsjon (ca. 90 gr), som søtes med 1 ts Sukrin gold (kun 1 kcal). Hell på kokende vann og rør rundt, la den stå et min eller to, og spe på med en dæsj ( en halv desiliter) vaniljesaus.
Denne kan du holde deg mett på helt til kvelden nesten :)
Smaker ekstra godt hvis du tilsetter noen blåblær!

Næringsinnhold pr. porsjon (7 ss + 1 dl. vaniljesaus):
Kcal: 440
Fett: 30
Karbohydrater: 34
Proteiner: 15


Ingen kommentarer: