BUNN:
9 egg
510 gr. sukker (50/50 sukrin og farin)
450 gr. hv. mel
3 ts bakepulver
450 gr. smeltet marg som er avkjølt
3 appelsiner - revet skall og saft blandes
Visp eggedosis av egg og sukker, mens du smelter smør, måler opp det tørre og river/presser appelsiner.
Tilsett de tørre og våte ingredienser i røren.
Stekes på 175 grader i 30 - 40 min i langpanne.
Pyntes med melis og 150 gr. revet skjokolade
TOPPING:
125 gr. smør
200 gr. Philadelfia ost
125 gr. melis
125 gr. tagatesse
Noen dråper sitron
Kutt smøret i terninger og bland inn halparten av melis og tagatessen. Rør inn resten med å tilsette osten. Bruk stavmikser for en jevn krem, tilsett 1 ts sitron - smak til.
Pynt med sitronmelisse eller valnøtt på hvert kakestykke.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar