onsdag, juni 13, 2018

YVETTE'S RAW GREEN CAKE

Springform 18 cm.

Bunn : 

50 g valnøtter
25 tranebær
100 g spirer og tørket bokhvete
10 - 12 dadler

Kan bruke hva som helst i bunnen - alle typer nøtter, trenger ikke bokhvete.
Kjør alle ingredienser til bunn i kjøkkenmaskin, press ned i Springform ( bakepapir i bunn) sett i fryseren 10 min.

Topping : 

 ca. 50 g rå cashewnøtter ( bløtlagt 6 t)
1 neve spinat
3 store ss rå kokos olje
1.5 ss kokosmelk
1 ss green matcha ( trenger ikke)
1 avokado
10 dadler
saft/ skall fra 1 halv lime

Kjør alle ingrediensene til topping i kjøkkenmaskin til det er helt glatt.
Ingrediensene bør være romtemperert.

Smør over bunnen og sett tilbake i frysen i minst 2 timer.
Tines til myk.

Ingen kommentarer: