torsdag, juni 21, 2018

FETA & ZUCCINIBURGER











2 zuccini (squash)
3 shalottløk
1 hviløk (uten båter)
150 gr. feta ost fra et class Apertina
40 gr. revet hvitost
1 egg
1 ss fiberhusk
1/4 ts cayenne
1 ts worcestersaus
1 ts orange pepper

Skrell og grovrasp squas'n, ha kjøttet av den i en sil og strø en ts salt over - sett det til drypp, og press jevnlig ut vann.

Mens det står til drypp hakker du opp løkene.
Bland hakket løk, og knus feta'n sammen i en bolle - tilsett revet ost og resten av ingrediensene og la det trekke til squashen er ferdig dryppet. Til slutt blander du alt sammen og former 9 kaker som stekes på brett på 200 gr. Stek kakene i 20 min på hver side - følg med så de ikke brenner seg.

De synker sammen en del under steking, og blir pletter som er gode til pålegg eller som tilbehør til en salat.

Jeg har tatt utgangspunkt i denne oppskriften - fra Green Bonanza:
http://greenbonanza.com/2015/03/31/feta-og-squashburger/



Ingen kommentarer: